top of page
IFFR

Kunst en cultuur

De maatschappelijke impact van kunst en cultuur is groot. Festivals, evenementen, tentoonstellingen, kunstprojecten in de wijk, dragen bij aan de aantrekkelijkheid van de stad, diversiteit & inclusiviteit, de sociale cohesie in de buurt, de persoonlijke ontwikkeling van deelnemers of hebben een positieve bijdrage op de maatschappelijke participatie.

 

Voor kunst en cultuurinstellingen is het van belang inzicht te krijgen in de maatschappelijke impact van kunst en cultuuractiviteiten. Met behulp van onderzoek en het impact dashboard kunnen instellingen de impact van hun activiteiten vergroten. Door te focussen op succesfactoren is men beter in staat projecten met grote impact potentie te herkennen. Het transparante karakter stelt programmamanagement in staat partners te binden, samen te werken en verantwoording af te leggen naar derden over de realisatie van hun maatschappelijke ambities. 

 

Instellingen en fondsen als het Fonds voor Cultuurparticipatie, VSBfonds, LKCA, Kunstloc, Keunstwurk, Blockbusterfonds en vele nationale musea en theaters vertrouwen op Cigarbox om grip te krijgen op de impact van hun activiteiten.

Kunst en cultuur projecten

Andere markten

ekrolstoelbasketbal.jpg

Sport en

bewegen

Leeuwarden.jpg

Stadsmarketing en ontwikkeling

970x404-Glass_globe_in_forest.jpg

Energietransitie, 

duurzaamheid en circulariteit

0_edited.jpg

Vitaliteit en wendbaarheid organisaties

47580941_2089078101115281_79310104289586

Welzijn en preventieve gezondheid

oosterhout-1107.jpg

Gebiedsgericht

werken

bottom of page