Kunst en cultuur

De maatschappelijke impact van kunst en cultuur is groot. Festivals, evenementen, tentoonstellingen, kunstprojecten in de wijk, dragen bij aan de aantrekkelijkheid van de stad, diversiteit & inclusiviteit, de sociale cohesie in de buurt, de persoonlijke ontwikkeling van deelnemers of hebben een positieve bijdrage op de maatschappelijke participatie.

 

Voor kunst en cultuurinstellingen is het van belang inzicht te krijgen in de maatschappelijke impact van kunst en cultuuractiviteiten. Met behulp van onderzoek en het impact dashboard kunnen instellingen de impact van hun activiteiten vergroten. Door te focussen op succesfactoren is men beter in staat projecten met grote impact potentie te herkennen. Het transparante karakter stelt programmamanagement in staat partners te binden, samen te werken en verantwoording af te leggen naar derden over de realisatie van hun maatschappelijke ambities. 

 

Instellingen en fondsen als het Fonds voor Cultuurparticipatie, VSBfonds, LKCA, Kunstloc, Keunstwurk, Blockbusterfonds en vele nationale musea en theaters vertrouwen op Cigarbox om grip te krijgen op de impact van hun activiteiten.

Kunst en cultuur projecten

Andere markten

Sport en

bewegen

Stadsmarketing en ontwikkeling

Energietransitie, 

duurzaamheid en circulariteit

Vitaliteit en wendbaarheid organisaties

Welzijn en preventieve gezondheid

Gebiedsgericht

werken

Noord Amerika

+1 202-285-9014

.

225 West 8th Ave, 3rd Floor

Vancouver, BC

V5Y 1N3

Europa

+31 (6) 53-72-29-86

.

Stationsplein 45

CIC, 4e verdieping

3013 AK, Rotterdam

Copyright © 2020 Cigarbox